Gezichtsbehandeling Almere

/Gezichtsbehandeling Almere
Gezichtsbehandeling Almere2020-03-05T12:39:39+00:00

Gezichtsbehandeling Almere
Op zoek naar een kundige huidspecialist voor een gezichtsbehandeling in Almere? Jivi Beauty is gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Daarnaast bieden wij een innovatieve microneedling RF (Radio Frequente energie) behandeling aan waarin deze twee bewezen technieken gecombineerd worden. Maak zelf een keuze voor een behandeling of laat u adviseren door een van onze experts. Het is onze missie om uw huid te laten stralen!

 

Onze werkwijze
Om de juiste behandeling te selecteren beginnen we altijd met een huidanalyse. Op basis van deze analyse en een aanvullende gesprek komen we met een totaaloplossing: een gezichtsbehandeling, advies over thuisverzorging en eventuele veranderingen in uw levensstijl. We kijken verder dan het zichtbare, omdat we geloven dat huid, leefstijl, voeding en geest elkaar wederzijds beïnvloeden.

Om tot een optimaal resultaat te komen, werken wij enkel met vooraanstaande merken als Casmara en Murad Skincare.

 

Huidverbeterende behandelingen
Mensen met een gezonde gloed over hun huid worden over het algemeen als aantrekkelijker beoordeeld. Ziet uw huid er grauw, vet of juist droog uit? De huidverbeterende behandelingen van Jivi Beauty kunnen al uw huidproblemen verhelpen. Zo bieden wij een NACAR treatment aan die helpt om kleurverschillen en roodheden in uw huid te vervagen, waardoor uw huid er helderder en effener effen uit komt te zien. Ook heeft u keuze uit verscheidene peelings die uw huid exfoliëren en celvernieuwing stimuleren.

 

Huidverjongende behandelingen
Ook voor een huidverjongende gezichtsbehandeling in Almere kunt u terecht bij Jivi Beauty. Huidveroudering is niet te voorkomen, maar door goede behandeling van de huid kunt u het proces vertragen en zelfs opgedane schade herstellen. Wanneer uw huid beschadigd of gestrest is, is zij minder bestendig tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Onze Age Defense Treatment stelt de huid in staat een beschermingsbarrière op te bouwen door haar te behandelen met Pro-Biotic en Pre-Biotic.

 

Afspraak maken gezichtsbehandeling Almere
Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling in Almere? Bij Jivi Beauty maakt u gemakkelijk online een afspraak. Met vragen of voor advies kunt u bellen naar  06 31 32 52 96 of een mail sturen naar info@jivibeauty.nl. Onze experts gaan samen met u op zoek naar de antwoorden op al uw huidproblemen!