Merken

/Merken
Merken2019-02-21T12:07:33+00:00
Casmara logo

CASMARA

De unieke Alginaatmaskers van Casmara voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect. De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, worden ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom mond en ogen behandelt, iets dat met andere maskers vaak niet mogelijk is.

De maskers zijn een welkome afsluiting van elke gezichtsbehandeling!

Casamara gezichtsbehandeling Skin Sensation bij Jivi Beauty
Murad logo Jivi Beauty

Murad

Murad Skincare is gebaseerd op de simpele waarheid dat je jonger voelen en er jonger uitzien een keuze is, die je elke dag kunt maken.
Een verbonden leven is een mooi leven. Wij geloven dat er een sterke connectie is tussen het lichaam, de geest en de huid. Deze verbinding, die vaak over het hoofd wordt gezien, noemen wij Connected Beauty.

Met Murad Skincare zijn wij in staat om gezonde cellen te creëren met voldoende vocht. Geschikt voor iedere huidprobleem.

Murad producten Jivi Beauty
Toskani Cosmetics logo voor Jivi Beauty

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics is een klinisch merk uit Barcelona.

Toskani Cosmetics omvat een breed scala aan zeer effectieve medische en esthetische producten en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen. Het assortiment van Toskani Cosmetics bestaat uit drie productcategorieën:

  • Toskani Peelings (uitsluitend voor professioneel gebruik)
  • Toskani Mesotherapie (uitsluitend voor professioneel gebruik)
  • Toskani (re) Evolution (om thuis de professionele behandeling te ondersteunen)