Peeling PRX-T33 Treatment

/Peeling PRX-T33 Treatment
Peeling PRX-T33 Treatment2019-12-10T10:13:25+00:00

Project Description

Peeling PRX-T33 Treatment

Peeling PRX-T33 is een nieuwe behandelmethode bedoelt om de huidstructuur en de conditie van de huid te verbeteren.

De gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van trichloorazijnzuur (TCA),waterstofperoxide (H₂O₂) en kojinezuur passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H₂O₂ de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, en verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Ook geeft het de huid direct een intense boost. De huid ziet er gladder en gezonder uit met een duidelijke glow effect na slechts 1 behandeling.

Hoe werkt het?

De behandelaar brengt het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd. Hoeveel lagen er nodig zijn tijdens de behandeling is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment. Daarna word de huid gereinigd en verzorgd. De huid ziet er direct fris en stralend uit.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en kost €95,-

Heeft de Peeling PRX-T33 bijwerkingen?

 Tijdens de behandeling kunt u een prikkelende sensatie in het behandelingsgebied ervaren. Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag weg. De huid kan in dagen na de behandeling licht tot matig schilferen.

Wat moet ik doen na de behandeling?

Om het effect van de behandeling te versterken krijgt u naverzorging mee voor de daarop volgende 6 dagen.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

Advies is om deze behandeling in een kuurverband te laten doen. Een kuur betekend dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van 7 a 10 dagen.

Voor wie is de Peeling PRX-T33 geschikt?

Peeling PRX-T33 is gechikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle leeftijdscatogorien. Van tieners met onzuiverheden tot op latere leeftijd voor huidverslapping.

Behandelindicaties

  • Pigment
  • Littekens ( acne, na medisch ingreep, waterpokken of krentebaard )
  • Huid met volumeverlies
  • Verslapte huid
  • Rimpels en kraaienpootjes
  • Striemen op het lichaam