Microneedling RF behandeling

/Microneedling RF behandeling
Microneedling RF behandeling2019-03-21T15:41:36+00:00

Project Description

De Vivace Microneedling RF behandeling is een perfecte behandeling op het moment dat u last heeft van uw huid. Deze behandeling combineert microneedling en RF (radiofrequentie) en kan worden toegepast op elk huidtype. Radiofrequency microneedling is een wetenschappelijk vastgestelde methode die vaak wordt ingezet bij wondgenezing en huidregeneratie. Bij Jivi Beauty kunt u genieten van de voordelen van deze behandeling. Wij zorgen ervoor dat u de best mogelijke behandeling krijgt.

De Microneedling RF behandeling combineert microneedling en RF

Bij radiofrequentie (RF) wordt er warmte in de huid aangebracht om onder meer huidverslapping, littekens, rimpels en huidveroudering tegen te gaan. Hierbij zorgt de verwarming van de huid bij het samentrekken en het stimuleren van de aanmaak en aanvulling van het aanwezige collageen en de fibroblasten.

Daarbij is microneedling al lange tijd een zeer populaire en een bewezen methode om verjongingstherapie uit te voeren. Tijdens deze behandeling worden er kleine gaatjes in de huid gemaakt om de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Hierdoor zal de huid voller, egaler en steviger aanvoelen. Daardoor is de combinatie van microneedling en radiofrequentie ideaal, omdat beide behandelingen zich op hetzelfde behandelgebied richten. De combinatie van beide behandeling zorgt dan ook voor een optimaal resultaat.

Hoe werkt de Microneedling RF behandeling

Voordat de Microneedling RF behandeling wordt uitgevoerd, zal er een intake met u worden afgenomen, om zo de indicatie te bepalen. De behandeling wordt uitgevoerd door middel van een geautomatiseerd systeem dat op elke gewenste diepte kan werken. De steriele tip van het apparaat bevat 36 naalden welke een gelijkmatige behandeling uitvoeren. Door deze methode voelt de Microneedling RF behandeling comfortabeler dan de traditionele microneedling behandelingen. Aan het begin van de behandeling, welke 45 tot 60 minuten duurt, wordt begonnen met een lage energie om zo te beoordelen of er meer nodig is. Op die manier helpt Jivi Beauty u graag om uw huid in een prachtige, strakke staat te brengen.

Een afspraak maken voor Microneedling RF? Neem contact op met Jivi Beauty

Interesse in een microneedling RF behandeling? Neem dan gemakkelijk contact op met Jivi Beauty of maak direct een afspraak. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat uw huid er weer egaler en voller uit komt te zien.

Micronaald Jivi Beauty

Indicaties:

De Vivace is uitstekend te gebruiken bij:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Zonneschade
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Striemen

Waarom de Vivace Microneedling RF:

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Geschikt voor gelaat en lichaam
 • Verschillende bahandeltechnieken
 • Minimale hersteltijd
 • Veilige behandelingen
 • Nauwkeurige controle
Behandelende gebied  Prijs per behandelingPrijs 4xPrijs 6xPrijs 8x
Gelaat€250,-€950,-€1350,-€1700,-
Gelaat en Hals€300,-€1140,-€1620,-€2040,-
Gelaat, Hals en Decollete€350,-€1330,-€1890,-€2380,-
Wangen (acne en littekens)€200,-€760,-€1080,-€1360,-
Litteken klein (gelaat of lichaam)€135,-€500,-€730,-€920,-
Litteken groot ( gelaat of lichaam)€190,-€725,-€1030,-€1295,-
Striemen (bijv. Buik, bovenarmen)*€250,- v.a.*€950,-v.a.*€1350,- v.a.*€1700,- v.a.

* Striemen is vanaf prijs, aan de hand van de te behandelen gebied nader te bepalen bij de intake.
** Alle behandelingen zijn inclusief mesotherapie cocktails van het medische merk Toskani.
** Gelaat en hals behandeling is tevens inclusief een hoogwaardig algenmasker om de roodheid en zwelling direct te verminderen.

Boek online

Vragen?

Hoe comfortabel is de behandeling?
Dit is afhankelijk van het type behandeling die u ondergaat en uw huidtype. Elke persoon heeft zijn eigen pijn grens. De Vivace is ontworpen met de maximale comfort en de klant in gedachten. U heeft altijd de keus om een verdoving crème op recept bij uw eigen huisarts te halen en 30 minuten voor uw afspraak de behandelende gebied in te smeren.

Hoe lang is de herstel tijd?
De herstel tijd is kort. Direct na de behandeling kan de huid rood, warm en gevoelig aanvoelen. Dit is vaak enkele uren na de behandeling verdwenen. Indien gewenst kan de huid gekoeld worden om de sensatie te verminderen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er zijn direct resultaten zichtbaar in de huidtextuur en de huidtint. In de opvolgende 3 maanden zal de gestimuleerde collageen aanmaak het resultaat verbeteren.

Gemiddeld is er na 2 tot 4 weken een verbetering te zien (afhankelijk van de indicatie). Om een optimaal resultaat te behalen worden 3 tot 5 behandelingen geadviseerd. Onder normale omstandigheden kan een RF microneedling behandeling om de 4 weken worden toegepast.

Advies na de behandeling:

Tot 6 uur na de behandeling zullen de kanaaltjes open blijven. Daarom wordt geadviseerd om tijdens deze periode geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied.

Voor elke microneedling behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt voor UV-straling. Gedurende 6 weken na de behandeling dient zonlicht te worden vermeden. En gedurende deze periode dient de huid te worden beschermd met een zonnebrandcreme van factor 30 of hoger om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.